Pompa Lumpur Berlapis Karet MSPR

DEPUMP® Pompa lumpur berlapis karet SPR

DEPUMP & reg;Pompa slurry sing dilapisi karet SPR yaiku pompa slurry centrifugal vertikal. Inlet pompa vertikal mudhun, lan stopkontak vertikal munggah ing sisih liya pompa. Pumps slurry sing dilapisi karet SPR utamane kalebu unsur filter ngisor, awak pompa, impeller, poros, piring penjaga, krenjang lan bagean liyane. Sisih ndhuwur pompa slurry sing dilapisi karet SPR didhukung dening bantalan.

DEPUMP & reg;Pompa slurry sing dilapisi karet SPR dipasang ing sangisore cairan tanpa segel poros, lan bagean aliran digawe saka bahan tahan. Jinis transmisi pompa slurry karet SPR yaiku BD lan DC, yaiku drive sabuk lan drive langsung. Kedalaman kecemplung ing cairan bisa ditemtokake miturut kabutuhan nyata pangguna ing sawetara ukuran stlanar. Dideleng saka arah port nyedhot pump, iku muter counterclockwise.

Banyu mlebu pompa slurry sing dilapisi karet SPR liwat port sing diarani lonceng nyedhot. Sawise ana, banyu digawe cepet dening impeller pisanan, kang powered by poros dawa ndawakake saka lumahing. Sawise banyu nyepetake, banjur mlebu ing drum diffuser ing ndhuwur impeller.

Orane katrangan saka aplikasi saka SPR submerged pump slurry: utamané cocok kanggo ngaturaken corrosive, partikel coarse lan slurry konsentrasi dhuwur.

Ing bagean submerged saka DEPUMP & reg; MSPR karet diantrekake pumps slurry dilengkapi karo lapisan njaba karet lan cocok kanggo ngirim slurries abrasive tanpa sudhut lan sudhut. Ketik konstruksi SPR—"asam" kanggo karya asam/abrasif, sing nganggo karet sing dicetak utawa kabeh lem gantung sing dibasahi Nangani cairan lan lumpur abrasif, korosif. Pompa kasebut umume dicelupake ing blumbang utawa jugangan.

SPR karet diantrekake slurry Pumps digunakake digunakake ing metalurgi, pertambangan, batu bara, daya listrik, bahan bangunan, pangayoman lingkungan lan sektor liyane.

Apa karakteristik pompa slurry submerged SPR?

1. Shafts SP lan SPR pumps saka specification padha bisa interchanged;
2. Majelis bantalan bisa diganti karo sing digunakake karo pompa busa lan agitator;
3. Bolts kabeh SPR karet diantrekake slurry Pumps dilindhungi dening meneng pangayoman lengen klambi;
4. Bolts Metrik;
5. Bantalan ora submerge ing banyu;
Fitur lan panggunaan: Pompa slurry sing dilapisi karet SPR yaiku pompa slurry centrifugal vertikal, sing efisiensi tinggi, anti karat lan hemat energi.pompa slurry vertikal. Seri iki nganggo teori aliran rong fase padat-cair lan dirancang miturut prinsip mundhut cilik. Geometri bagean aliran kasebut cocog karo kahanan aliran medium, sing nyuda lokal lan sadawane kerugian hidrolik arus eddy lan impact, ana kanthi nyuda nylanhang bagean aliran, ningkatake efisiensi hidrolik, lan nyuda gangguan lan getaran operasi. SPR karet diantrekake slurry Pumps bagean liwat-saiki digawe saka dhuwur-efficiency, anti-karat lan nylanhang-tahan bahan karet alam, kang wis dhuwur anti-nylanhang, anti-karat, lan impact kinerja, supaya wis dawa. urip.
Pumps slurry sing dilapisi karet SPR duwe inovasi ing desain hidrolik lan desain struktur. Bagean kebanjiran digawe saka karet alam anti-karat sing dikembangake dhewe, sing nduweni kaluwihan efisiensi dhuwur, hemat energi, umur layanan sing dawa, bobot entheng, struktur sing cukup, operasi sing bisa dipercaya, Fitur penting kayata getaran sing sithik, swara sing kurang, lan pangopènan gampang.

Lingkup aplikasi saka spr submerged slurry pump

DEPUMP& reg; SPR seri lim diantrekake Cairan pump slurry digunakake digunakake ing daya listrik, metalurgi, batu bara, bahan bangunan, industri kimia lan industri liyane, utamané dipigunakaké kanggo transportasi korosif, partikel coarse, slurry konsentrasi dhuwur, konsentrasi bobot saka sawijining ngalangi- dicampur Cairan: mortir 45% , 60% slurry, pump bisa nyemplungaken ing blumbang utawa jugangan kanggo bisa, tanpa segel batang utawa banyu segel batang.

MSPR karet diantrekake slurry pumps saiki utamané kalebuPompa Lumpur Vertikal Dilapisi Karet,Pompa Lumpur Vertikal Pasir,Pompa Lumpur Vertikal Pasir lan Vertikal Sump Slurry Pump.Yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa ngirim email, kita bakal reply rauh sampeyan. Kita uga bakal nyedhiyani layanan sawise-sales paling apik. Look forward kanggo nggarap sampeyan.

View as  
 
  • pump slurry vertikal diantrekake karet digunakake digunakake ing Metallurgy, pertambangan, batu bara, daya listrik, bahan bangunan, pangayoman lingkungan lan sektor liyane.
    Nalika poros pompa sejajar karo bidang horisontal, diarani pompa slurry horisontal; Nalika posisi poros pompa tegak karo bidang horisontal, diarani pompa slurry vertikal.
    Amarga pump slurry vertikal umum digunakake ing jugangan tank slurry kanggo kumpa slurry, bagean sirah pump kudu diselehake ing ngisor tingkat Cairan, supaya iku uga disebut pump slurry submerged, nanging ora kabeh kabeh menyang banyu, yen motor lan bagean sirah non pump liyane uga dilebokake menyang slurry, diarani pump slurry submersible.

  • Seri MSP Tugas Berat Industri Sentrifugal Vertikal Horizontal Pengolahan Mineral Logam Karet Abrasi Tahan Aus Chrome Air Pasir Lumpur Pompa Lumpur
    Sugeng rawuh kanggo tuku pompa lumpur vertikal pasir saka kita.

  • Pump slurry vertikal, uga disebut pump slurry submerged, iku jenis pump submerged sumbu dawa, kang bisa nyemplungaken ing Cairan kanggo bisa. Pumps slurry sump vertikal cocok kanggo ngirim slurry saka pools ngisor lemah, amarga Pumps horisontal biasane ora angkat nyedhot, supaya padha ora bisa ngirim menyang pools ndudhuk saka lemah.

 1 
Pompa Lumpur Berlapis Karet MSPR sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Teknologi Depump minangka pabrikan lan pemasok Pompa Lumpur Berlapis Karet MSPR sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe lan uga nyedhiyakake kemasan akeh. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal menehi dhaptar rega nanging uga kuota. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega pabrik. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku adol paling anyar, paling anyar, maju, diskon lan kualitas tinggi Pompa Lumpur Berlapis Karet MSPR. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap, sampeyan bisa takon karo kita saiki, kita bakal wangsulan kanthi tepat!