Heavy Duty Slurry Pump
  • Heavy Duty Slurry PumpHeavy Duty Slurry Pump
  • Heavy Duty Slurry PumpHeavy Duty Slurry Pump
  • Heavy Duty Slurry PumpHeavy Duty Slurry Pump
  • Heavy Duty Slurry PumpHeavy Duty Slurry Pump
  • Heavy Duty Slurry PumpHeavy Duty Slurry Pump

Heavy Duty Slurry Pump

Pompa slurry tugas berat MAH yaiku pompa lumpur horisontal tugas abot sing dirancang kanggo nangani slurries abrasif lan kapadhetan dhuwur ing pertambangan lan industri abot. Pompa slurry horisontal ditrapake ing macem-macem aplikasi transportasi slurry. asring luwih gedhe, luwih kuat lan nawakake kapasitas sing luwih dhuwur tinimbang pompa slurry vertikal.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

China Heavy duty pump slurry Produsen

"Kualitas pisanan, Kejujuran minangka basa, layanan Sincere lan MediaWiki bebarengan" idea kita, supaya berkembang terus-terusan lan nguber kaunggulan kanggo Discount Price China T Series Heavy Duty Slurry Pump, Yen sampeyan mburu ing salawas-lawase kualitas dhuwur ing tingkat apik lan pangiriman pas wektune. Aja njaluk ditahan saka us.Discount Price China Sludge Pump, Centrifugal Pump, Kita tindakake mekanisme unggul kanggo proses produk iki sing njamin kekiatan paling luweh lan linuwih saka produk. Kita tindakake proses ngumbah lan straightening efektif paling anyar sing ngidini kita kanggo kurban kualitas unmatched produk kanggo klien kita. Kita terus-terusan ngupayakake kesempurnaan lan kabeh upaya diarahake kanggo nggayuh kepuasan klien sing lengkap.

Pompa lumpur non-clogging industri sing dirancang kanggo pengerukan, aplikasi pompa proses, viskositas dhuwur utawa bahan abrasif, sludges, silts, pastes, padatan dhuwur lan aplikasi abrasive.Jenis pompa slurry sing paling umum yaiku pompa sentrifugal. Pompa iki nggunakake impeller puteran kanggo mindhah slurry, padha karo carane cairan kaya banyu bakal pindhah liwat pompa centrifugal standar.


1. Pengenalan produk

Depump & reg;MAH heavy duty pump slurry kasedhiya ing ukuran kiro-kiro saka 1 inch kanggo 18 discharge inch lan fitur kinerja efisiensi dhuwur saged tingkat aliran saka 10,8 kanggo 5400 m3 / h lan sirah nganti 125 meter kanggo model dhuwur sirah. Iku hemat energi lan peralatan jinis struktur khusus, utamané dipigunakaké kanggo nyaring lan screening saka macem-macem slurry lan slurry klempakan, uga digunakake digunakake ing pangan, pharmaceutical, kimia, kertas, pangayoman lingkungan, keramik, porselen listrik lan industri liyane. Kanggo ukuran lan milih pompa, kita nemtokake tingkat aliran. Ing setelan industri, tingkat aliran asring gumantung ing tingkat produksi pabrik. Milih tingkat aliran sing tepat bisa uga gampang kaya nemtokake manawa butuh 100 gpm (6,3 L / s) kanggo ngisi tank ing wektu sing cukup utawa tingkat aliran bisa uga gumantung ing sawetara interaksi antarane proses sing kudu dianalisis kanthi teliti.

Heavy Duty Slurry Pump

2. Parameter Produk (Spesifikasi)
Rentang aliran: 12-28m3 / jam
â— Jarak sirah: 6-65m
â— Daya maksimum sing diidini: 15kw
Ukuran kemasan: 590 * 370 * 370 mm


Heavy Duty Slurry Pump


3. Fitur Produk lan Aplikasi
Fitur pompa slurry tugas abot

1. Kinerja apik banget
Efisiensi dhuwur lan swara kurang kanthi motor sing kuat lan desain pesawat udara sing cukup.

2. Eco nomic lan praktis
Desain hemat energi lan rega sing cukup bisa mbantu ningkatake kualitas urip.

3. Prasaja lan trep persiyapan lan Déwan
Desain proses anyar ndadekake perakitan gampang lan pangopènan trep.

4. Kinerja segel apik
Pengaturan segel kaping pindho nyedhiyakake segel bantalan positif marang kontaminasi.

5. pangopènan kurang
Motor kasebut nduweni umur praktis sing dawa, operasi sing gampang lan pangopènan sing trep.


Heavy Duty Slurry Pump


4. layanan kita - enten profesional
â— Kontrol Kualitas Sampurna-- Kita duwe manajemen kualitas profesional lan tim pamriksa proses
- Layanan Kualitas Cepet - Ing proses layanan, panjaluk kabeh pelanggan bisa ditanggulangi kanthi cepet lan efektif.
â— Kapasitas Dhukungan Pasokan--Kita njamin produk kanthi kualitas apik, jumlah sing cukup lan diversifikasi.
â— Kinerja Biaya sing Apik banget--Nyedhiyakake produk sing paling apik, rega sing paling apik lan layanan sing paling sampurna kanggo kabeh pelanggan.


Heavy Duty Slurry Pump


5. FAQ
Q1: Apa sawetara produk sampeyan?
A: Pompa sentrifugal kalebu pompa slurry, pompa kerikil, pompa banyu resik, pompa limbah, pompa kimia, pompa self-priming lan pompa mesin diesel.

Q2: Apa MOQ, istilah pembayaran lan wektu timbal?
A: MOQ kanggo pump centrifugal punika 1 set.

Q3: Apa cara pembayaran sing didhukung?
A: Istilah Pembayaran: T / T, L / C, Western Union, Paypal lan jaminan Perdagangan.

Q4: Suwene wektu timbal?
A: Umumé 7 dina kerja kanggo pompa slurry, 15 dina kerja kanggo pompa banyu.

Q5: Informasi apa aku kudu kurban kanggo kutipan?
A: Cairan:___; Kapasitas Pompa___m3/h ; PH: _____; Kepala Pompa: ___m ; Spesifik gravitasi___; Tegangan ___V; Frekuensi ___Hz

Q6: Apa bagean OEM kasedhiya?
A: Ya, please ngirim kula drawing rinci. Bahan sing beda kasedhiya.

Heavy Duty Slurry Pump



Panas Tags: Heavy Duty Slurry Pump, Produsen, Suppliers, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Ing Simpenan, Bulk, Brands, China, Made in China, Supply, Murah, Diskon, Low Price, Tuku Diskon, Price, Price List, Kutipan, Newest , Kualitas, Majeng, Sade Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.